VicMan Software Users Community

It is currently Sun Feb 25, 2018 1:53 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: opening images
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 6:59 am 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
When I double click on an image VicMan Software opens but there is no image and I am asked to open an image for editing if I try to do anything. Can the images open automatically?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 11:33 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Which of our programs opens?..
Full list of them is available here: http://www.vicman.net/index.htm.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 7:24 am 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
VCW VicMan's Photo Editor 8.0


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 3:37 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
OK. And would you like images to be opened automatically with VCW VicMan’s Photo Editor? Or you’d like to restore them back to Windows Picture and Fax Viewer?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 9:33 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
With Vicmans Photo Editor would be great


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:04 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
That is unusual bug... And what is format, resolution and size of the images you try to open?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:12 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
It is the same for all the images I have from 70kb jpegs to 1mb bmp's


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:15 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Well, looks rather usual... And what is their resolution and dimensions?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:27 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
1280x960 281 kb 72 pixels per inch


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:39 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Well... Yes, the cause is somewhere else.
And does the bug remains when you download and install the latest version?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:46 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
Updated to version 8.0 last week and the problem remains


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 28, 2007 4:04 am 
Offline

Joined: Wed Jan 24, 2007 6:55 am
Posts: 7
Any further ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 29, 2007 3:00 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Yes. Probaply bug is in file associations.
Open any folder > click Tools menu > Folder Options > open File Types tab > find and select BMP extension, for example > push Advanced button > select Open from Actions list > and click Edit button.
What is written there in your “Application used to perform action” field?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 9:48 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 06, 2008 9:41 pm
Posts: 3
Maxim wrote:
Yes. Probaply bug is in file associations.
Open any folder > click Tools menu > Folder Options > open File Types tab > find and select BMP extension, for example > push Advanced button > select Open from Actions list > and click Edit button.
What is written there in your “Application used to perform action” field?


I have this same problem, It was never resolved in this thread. In answer to Your last question, "Application used to perform action"

C:\Program Files\VCW VicMan's Photo Editor\vcwphoto.exe %1

I just downloaded latest version and installed. I am using win 2000.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 10:40 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 06, 2008 9:41 pm
Posts: 3
I don't know if this is related, but I also can't open web photo album. I get an error message "unable to locate DLL"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group