VicMan Software Users Community

It is currently Sat Aug 24, 2019 8:25 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pictures lost in Album and won't show up in Screensaver
PostPosted: Fri Sep 07, 2007 3:48 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 07, 2007 3:43 pm
Posts: 1
Im running Windows Vista 32 bit and when I set up the program, save it, close it and hten reopen it, the pictures are gone.

Also, in the Screensaver, several (but not all) the pictures have an error message on them LOAD ERROR, red letters on a black screen.

Help?

Marta Jones


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 11:04 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Thank you for the bugs report.
What about the first one, unfortunately solution is not available yet. We will try to investigate and fix it as soon as possible.
And what about the second one, it can be copnnected with the following issue. When you click Save or Save As in My Pictures 3D Album, it doesn’t save all the photos, as otherwise it would be too space consuming. It saves only paths to photos. So when you open saved gallery again you can get “Loading Error” if any photo was renamed or removed.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group