VicMan Software Users Community

It is currently Sat May 26, 2018 4:13 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Scene loading failed?
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 8:44 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2007 8:40 pm
Posts: 1
I downloaded the saloon, xmas and mountain galleries and installed them using the program configuration. When I try to preview them or load them I get an error message that says "scene loading failed" the galleries that came with the program work fine. What can I do to fix this? Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:13 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Thank you for the bug report!
But unfortunately it is unusual one.
Could you please send us (using my Image button, for example) two My Pictures 3D log-files:
C:\Program Files\My Pictures 3D\My Pictures 3D ScreenSaver\Bin\My Pictures 3D.log
C:\Program Files\My Pictures 3D\My Pictures 3D ScreenSaver\Bin\My Pictures 3DIrr.log
generated just after the failed scene loading?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 11, 2008 5:16 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 11, 2008 5:11 pm
Posts: 1
I had a similar program - I downloaded the armory, castle, cathedral, egypt, greek, and pyramids galleries and the scene loading fails on all of them except for the two that came with the program. I trust that I should send the same .log files from the Bin folder?

EDIT: I see that there are two text files with those names, I'm going to presume that those are the files I need to send.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 12, 2008 1:48 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Yes, that’s right. We would be glad to investigate them! :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Same Problem Here too
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 8:03 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 13, 2008 7:57 pm
Posts: 1
Aloha-

I have received the same message/had the same problem for any but the two scenes that originally downloaded with the program. Has this been figured out yet? Should I send the same info in as the previous two inquiries? :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 10:40 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
No, unfortunately this trouble still persists. :(
So, these 2 files would be very helpful.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group