VicMan Software Users Community

It is currently Fri Aug 17, 2018 1:25 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cant upload to pho.to
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 9:48 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 03, 2008 12:51 pm
Posts: 4
Hiya,

Have now registered to Pho.to but it wont upload my album. The wizard starts and gives me the path name for my album, but when I click next to upload the hourglass shows momentarily, but then nothing further happens. Help??

Thanks :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:12 am 
Offline

Joined: Fri Jan 04, 2008 12:22 am
Posts: 5
I'm having the same problem. I like the idea having my own site to post my pictures and the features of Web Photo (specially the resizing of images) is really great. I was able to upload one album but the next album I tried to upload wouldn't work. I have tried reinstalling but still the same problem. I sent an email requesting for a new password (twice) but its been 8 hours but I have not received any email yet. I was so frustrated and now since I requested for a new password I could not log on (User not found) and have even gone as far as registering for a new account but still no email regarding the new account.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 05, 2008 12:29 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 05, 2008 12:25 pm
Posts: 5
I also have the same problem as errol323. I was able to upload one album but it doesn't let me do another.

Any solutions yet?

Thanks.

:evil:

Oh, I'm using version 1.2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 12:04 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 05, 2008 12:25 pm
Posts: 5
Here is what I did to be able to upload another album to pho.to.

I'm using Firefox browser, and I had to login in IE, then I was able to upload again. I think it has something to do with cookies, I'm not a PC guru... :)
Well, this worked for me, I don't know about others.


Top
 Profile  
 
 Post subject: thanks
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 9:54 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 03, 2008 12:51 pm
Posts: 4
Nor am I so I am not sure what firefox is so none the wiser really. But thanks for your comment and contribution. Vicman seems to have gone all quiet. You would think they might get in touch. Cheers


Top
 Profile  
 
 Post subject: upload problem
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 6:33 am 
Offline

Joined: Fri Jan 04, 2008 12:22 am
Posts: 5
Yup, seems weird that the people from Vicman are all quiet , no reply to our questions regarding the upload problem.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: thanks
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 1:33 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 05, 2008 12:25 pm
Posts: 5
anne_and_dave wrote:
Nor am I so I am not sure what firefox is so none the wiser really. But thanks for your comment and contribution. Vicman seems to have gone all quiet. You would think they might get in touch. Cheers



Well, Firefox is a browser like Internet Explorer, only safer. :wink:
Info here:
http://www.mozilla-europe.org/en/products/firefox/

Vicman maybe too busy, I'm sure he'll answer soon. Hopefully.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 2:29 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Yes, I’m here!
We all were away, as official Russian holidays last 8 days, and our lab and our web developers office were closed unfortunately.
Nevertheless, now they are working hard on fixing this trouble. So I hope they will be able to repair web site this evening.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 4:44 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 05, 2008 12:25 pm
Posts: 5
Image , Maxim! :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: back to work
PostPosted: Thu Jan 10, 2008 5:53 am 
Offline

Joined: Fri Jan 04, 2008 12:22 am
Posts: 5
That's great news, thanks Maxim!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 10:35 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 15, 2008 10:33 pm
Posts: 3
I've been uploading albums, and suddenly it just quit when I tried to do another. It gets past the code entry, but when I click next the uploading does not begin.

I HAVE updated the software.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 11:05 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 15, 2008 10:33 pm
Posts: 3
I changed to a different album upload... and it's working just fine.

Color me confused.
Will keep trying.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 11:12 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 15, 2008 10:33 pm
Posts: 3
Must be the Gallery Title I was using.
I was calling it, "Magic Kingdom 12-24," and now that I've tried "Magic Kingdom 1st day," it is uploading just fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 17, 2008 9:36 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Oh, thank you for details! We wll try to fix this in the next release.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group