VicMan Software Users Community

It is currently Sat Oct 20, 2018 9:32 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Album uploading problems
PostPosted: Mon Jan 21, 2008 5:02 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Our Pho.to service is now in beta.
So, if you have any problems with uploading, post them here. We will be glad to fix them! :wink:

Also we would appreciate if you send us log file.
It can be found here: C:\Program Files\Web Photo Album, its name is webphotomanager.log.
It’s big enough, so it would be greater if you send it via e-mail (to customercare@vicman.net).


Last edited by Maxim on Sun Feb 10, 2008 3:17 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Album Upload Problem
PostPosted: Fri Feb 08, 2008 3:16 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 27, 2007 5:22 am
Posts: 2
I just registered and tried to upload my album and nothing happens when I click the next button. The website says I have no albums. Nickname is keithbell. The url for my album is http://keithbell.pho.to/albums/hacienda ... puerto_val

There is no web photo manager log file in my programs files in the web photo album file.

My email is keithbell@shaw.ca


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:26 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Thank you for the bug report.
Yes, we had technical troubles on the server, but now they all must be fixed. Please try again. Now I hope it will work! :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject: problem uploading
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 7:04 am 
Offline

Joined: Tue Nov 27, 2007 5:22 am
Posts: 2
I did what someone else suggested and changed the name by making it shorter and it uploaded right away.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Why i can't upload??
PostPosted: Sun Feb 17, 2008 8:42 am 
Offline

Joined: Sun Feb 17, 2008 8:39 am
Posts: 3
I am trying to upload my photo album on pho.to but when i click on next, after where i have to put the server path and gallery names, its stay there and never go to the next step???


why??? what happened with my webalbum or the pho.to site???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 17, 2008 12:57 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sun Aug 28, 2005 3:15 pm
Posts: 628
Thank you for the report. Would be glad to investigate and fix it. Could you send us C:\Program Files\Web Photo Album\webphotomanager.log file?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 03, 2008 11:31 am 
Offline

Joined: Sun Feb 17, 2008 8:39 am
Posts: 3
oh its ok now...

i have discovered that we shouldnt use apostrophe signs or any non basic signs like ♪ ♥ ♫ so it can be upload...

:)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 05, 2008 2:10 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 05, 2008 2:06 pm
Posts: 1
Okay I give up! I guess its back to photobucket for me!

I have spent the last two hours trying to upload my albums! No luck :x

The screen remains on ''next'' ! :x :x :x :x

When I check my account it says no albums found :!:

What am I doing wrong :?: HELP URGENTLY NEEDED PLEASE :oops:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 5:11 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Sep 19, 2006 6:25 pm
Posts: 85
Location: VicMan Software
Thank you for bug report! :)

Did you use program Photo! Web Album or something else?
Please give a step-by-step description of your actions before the bug has appeared. In this case we would be able to fix this bug.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 9:53 am 
Offline

Joined: Sun Feb 17, 2008 8:39 am
Posts: 3
1madlady wrote:
Okay I give up! I guess its back to photobucket for me!

I have spent the last two hours trying to upload my albums! No luck :x

The screen remains on ''next'' ! :x :x :x :x

When I check my account it says no albums found :!:

What am I doing wrong :?: HELP URGENTLY NEEDED PLEASE :oops:



try to see if u have used any signs like apostrophe or any others on the titles.... try to unused that one... same on my prob coz of that signs i cant upload... when i delete that one on the title it was fixed...! ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 26, 2008 5:21 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Sep 19, 2006 6:25 pm
Posts: 85
Location: VicMan Software
i think hsmcy tell right thing! Try to give your album another name


Top
 Profile  
 
 Post subject: won't upload w/ a comma
PostPosted: Fri Mar 28, 2008 4:18 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 19, 2008 10:21 pm
Posts: 1
I had an album named April 6, 2008 Antique Auction.
It would not upload! I took the comma out (after April 6) and VOILA! It uploaded.
We need to find ALL the characters that prevent the album from uploading and have the program not allow those characters, or have a note:
"Cannot use any special characters like, , " ? $, etc
Thank you!


Top
 Profile  
 
 Post subject: ERROR: wait for security verification
PostPosted: Sun Mar 30, 2008 10:28 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 30, 2008 10:20 pm
Posts: 2
Hello,

loginname: aniuteczek

There is still message: "wait for security verification" and there is not possible to upload pictures.

Regards

Pawel from Poland

P.S
log file you can find here: http://www.sendspace.com/file/neuzbe


Top
 Profile  
 
 Post subject: ERROR: wait for security verification - PROBLEM SOLVED
PostPosted: Sun Mar 30, 2008 10:46 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 30, 2008 10:20 pm
Posts: 2
Hello again,

I think I know the reason of such behaviour.

Your server has problems with translation of signs (".", "-", etc.) into server path:

Warning: WebUploader::CheckAlbum received err from server 602
Information: WebPhotoManager::SetError num: 602, description: Bad server path
<REQUEST>
<CHECK_ALBUM_DATA>
<NAME>2008_03_30_komorowo_grill</NAME>
<TITLE>2008.03.30 Komorowo-grill</TITLE>
</CHECK_ALBUM_DATA>

I have used long name of album with dots, spaces and dash (2008.03.30 Komorowo-grill) and your server translated it into "2008_03_30_komorowo_grill" - but from unknown for me reasons such translation was incorrect for your server.

After usage short name of album ("komorowo") - pictures have been successfuly uploaded.

Regards

Pawel


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 12:19 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Sep 19, 2006 6:25 pm
Posts: 85
Location: VicMan Software
Irrifle said:
Quote:
I have tried changing the name but it still will not work.

Also, I cannot verify since I did not receive an e-mail.

username braxtonsoccer

I then changed the password and never received the changed on either, now I can't even log in.


Now e-mail verification of the registration is switched off. The thing you nedd to do now is register once more under new name and don't wait for any verification letter. Right after registration you will be able to upload an album with ne pho.to account


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group